Restaurační systém

Dopsal jsem pda aplikaci pro restaurace. Je to moje největší a nejucelenější aplikace, kterou jsem byl schopen nejenže napsat, ale taky zprovoznit do ostrého provozu. Přes plno těžkostí s tvorbou grafické knihovny jsem všechno takříkajíc odladil. Hej, a co to všechno umí. Komunikace se serverem probíhá jednoduchým XML jazykem. Pda aplikace je víceméně tenký klient s jednoduchou obsluhou.

Momentálně je k dispozici řada funkcí. Přes objednávku, stornování, skupiny jídel, výměny příloh, modifikace – velmi univerzální systém, denní meníčka, míchání nápojů, placení, rezervace stolu, přenos účtu. V hlavě mám samozřejmě plno dalších nápadů. Grafika je plně skinovatelná s možností úprav na zakázku pro každou restauraci samostatně. Klient je nakonec tak univerzální, že není problém z něj udělat modifikaci na objednávání čehokoli jiného. Prodej čehokoliv, co je potřeba vyřídit někam do skladu, v terénu a takdále. Mám v plánu připravit několik variant a zkusit je nabídnout. Nebudu prozrazovat víc. Ještě mi to někdo vyfoukne.

Ftip celého je ten, že jsem schopen psát jak pda aplikaci tak si k tomu napsat jakoukoliv serverovou část. Není ten život paráda, když člověk umí programovat