Valentýn – reloaded

Už je to tu zase

Blíží se to. Jak jsem trpce poznamenal na FB statusu. Blíží se komerční nesvátek.Svět se točí a tak jsem zase trošku dospěl. Nenechám se zlákat blbostma jako každý rok, ovšem lákat ostatní, aby platili mě, za blbosti, se mi zase tak moc nepříčí. A je v tom velkej potenciál! A kámoš na FB taky utrousil pěknou věc.

Cituji: “Za chvíli je Valentýn…♥ Jestli je ti to úplně u prdele, tak si to dej do statusu..ale hlavně.. ♥♥♥♥ … srdíčka, kurva, nezapomeň na srdíčka ♥♥♥♥”

Opravdu si nic s touhle tématikou nekoupím, nikdy. Sakra, Crempa dobře poznamenal, proč si kupovat valentýnskej notebook, jenom proto, že tam jsou růžová srdíčka? Lidi myslete, někdo si z Vás dělá prdel. Máte někoho rádi? Chcete vyznat lásku? TAK TO UDĚLEJTE HNED, KDYKOLIV. Nečekejte na svátek a neučte si přítelkyni, že má něco čekat na valentýna. Mnohem víc totiž potěší nečekaný dárek. Né ten očekávaný… chápeme?

Tip na závěr

Jestli neznáte, zkuste se podívat na Penn & Teller: Bullshit. Možná něco nového vám docvakce. A o čem to je? Například, jak lze naivním lidem prodat kohoutkovou vodu za těžký prachy, jak magnetický náramky nefungují, jak přiletí mimozemšťani, jak čtení karet nefunguje a za všechno platíme.