3 nejvíce pokutovaná místa v Pardubicích

obrázky si zvětšujte, vyznačil jsem kritická místa

1)  “za křižovatkou” (zobrazit na mapě)

Toto místo je velmi frekventované. V první řadě je tu několik městských kamer, takže jste v hledáčku, za druhé, zaparkovat v centru bez placení je nemožné a 17. listopadu je ideální parkování, většinou zaplněné auty blbů z místních kanceláří, kteří zde parkují celý den (to se také docela hlídá), zdravíme místní realitku s BMWčkama. Na obrázku vidíte zelenou plochu, ta svádí k parkování, tam dostanete pokutu, když máte kolo za čárou. Prakticky se tam nedá vejít, většinou se tam vejdou dvě auta.

Pak je červená část, tam je “výjezd” a značka, za kterou se dávají botičky a pokuty nejčastěji. Potom již pokračuje modrá zóna, kde můžete časově parkovat. V žádném případě neparkujte na žlutých čárách. Městapo má arsenál obuvníků.

2) “za T-stringem” (zobrazit na mapě)

Ani náznakem to nezkoušejte. Městapo má hlavní hnízdo 100 metrů a když si jdou pro pivo, choděj okolo. Hodně často to někdo schová za kontejnery, ale buď to dostanete za parkování v zákazu a když to ukecáte (ano, v zadu je brána=vjezd), tak dostanete pokutu za vjezd do zákazu.

3) “u solárka” (zobrazit na mapě)

Oblíbené místo. Opět velmi nepřehledné. Za bilboardem již lavičky nejsou a tak to svádí k parkování. Platí zde pravidlo, kdo stojí na červeném dostane botičku. A i když si koupíte lísteček na parkování, tak si s váma (i lístečkem) městapo vytře prdel. V okolí jsou “dobré” restaurace, kam pochuzkáři chodí žrát.  Parkování po pravé straně je na tom stejně. Tam navíc pomáhá značka. Někdo by to mohl zkusit dát “za roh” ke kinu. Tam je vyhrazené parkoviště pro dovoz/odvoz školáků. Takže pokud vás tam najdou v 10 hodin jste v prdeli.