Rok 2008 – co bude

Dělat plány na rok dopředu je blbost. Stejně se všechno stane jinak, vstoupí do toho lidskej Xfaktor (rozumněj lenost ;) a pak je z plánů kulový. Takže moc si život neplánuju, prostě ho budu žít.

Posilka

Je tu ale jedna věc, která si zaslouží kvalitní plánování a nějaký to přesný vedení. Samozřejmě je to bušení v posilce a kolo. Kolo zatím neřeším, ještě není počasí na nějaký čarování s kilometrama a “najížděním”. Posilka je aktuální věc. O vánočních svátcích jsem kvalitně cvičil, ale taky kvalitně vyžíral co se dalo. A cukroví není zrovna dietní položka. Nebudu strašit, do kalhot se vlezu, ale váha je kapánek větší než potřebuju. A proto jsem hned od pondělí, tj 21.1.08 zařadil CKDčko. Hezky se to hodí do rozpisu. [MORE]

Pojedu klasickej týdenní cyklus s víkendovým carbem a budu držet jídlo extra dole. Druhá CKD se mi s 14 denním cyklem moc nezamlouvala. Takže neděle odpoledne dvoufázovej trénink, tady je novinka, v mezičase dám hodně kofeinu. V pondělí jen polední trénink. Tady taky novinka. Poprvé zařazuji dřepy, moje oblíbené, a mrtvolu – zatím trénuju držení těla. No a pak do soboty jen a pouze flákačka a žraso. V sobotu ráno hustohustou cyklovačku a pak cukržraso. V plánu mám zatím 4 týdny a potom chci zkusit trénink podle Korteho. Je to pouze 1+1 split. Něco o tom napíšu pozdějc. Taky by to měl bejt rozpis na měsíc. Mno a to už bude březenec. Jo, málem bych zapomněl, korte je na nabírání masa, takže pojedu takové silnější vlny s velkou dávkou proteinu (socka tvarohu :).

A v březenci doufám už budou teploty přes den optimální, takže začnu kolo pořádně zajíždět a posilku utlumím. A co budu jíst je zatím ve hvězdách. Letos musím pokořit několik cyklodestinací, především Sněžku, taky ještě nemám Ještěd a mám v hlavě některý další místa, kde bych mohl pořádně provětrat péráka.