Pravdivá rezence: Sluchátka Panasonic RP-HJE125E

Máme tu další díl recenze, tentokrát pecková sluchátka Panasonic RP-HJE125E za bratru 230kč.

Potřeboval jsem náhradní sluchátka a tak jsem podle recenzí vybral tyhle.

Porovnávám s KLIPSCH Image S3 za 1k. Ty hrají víc potichu, zahuhlaněji a basy mají dobré jen když je přesně našroubujete do ucha.

Klady

Naprosto dokonale sednou v uchu. Jakože naprosto dokonale. Takhle přirozený tvar jsem u sluchátek ještě neměl. Na první nasazení bezvadně tluměj a hrajou basy bez nějakýho šroubování do ucha. No to jsem za ty prachy fakt nečekal.

Hlasitost je fakt dobrá, středy a vejšky lehce ostřejší, ale celkově to není bolehlav, jako dobrý, čistota zvuku je dobrá, basy jsou perfektní.

V uchu držej, při běhání se ani nehnout a zvuk se tak vůbec nemění. Z toho jsem byl celkem vedle.

Cena. Za 230kč naprosto nebudu váhat je koupit znova. Pravděpodobně koupim jedny do šuplíku, znáte to, co je dobré to se přestane vyrábět.

ZÁPORY

Kabel. Tak to je asi jedinej problém sluchátek. Kabel není úplný prkno, ale super dobrej není. Dávat si ho za krk a běhat není ideální, má tendenci ujet a vytrhnout sluchátko.

Že je kabel dlouhej mě sere u všeho. Opravdu si svoji mp3 nestrkám do ponožek. V drtivé většině mám ipod shuffle připnutý na triku u krku. A co s tím zbytkem drátu, plus se to furt motá.

Sluchátka jsou nerozebiratelná, když bych chtěl vyměnit kabel je to asi jednosměrná operace.

Zahnutý konektor, jako myslel jsem že to bude spíš plus, ale je až zbytečně velkej a docela překáží, ale úplná tragédie to není.

 

Uvítal bych asymetrickou délku kabelu, pravé delší. Každopádně jedna super vlastnost je, že sluchátka jdou poslepu identifikovat levá,pravá a to je vážně nedocenitelná funkce. U většiny sluchátek na to všichni serou a musíte číst nějakou značku.

Nejlépe utracený prachy za sluchátka za posledních 10 let!