Test zmrzlinových kýblů

Udělali jsme si doma menší test a postupně ochutnáváme jednu zmrzlinu za druhou. Postupně tento článek rozšířím (pokud bude čím)

Carte d’or – Algida

Rozhodně nedoporučuji kupovat, ani v sebelepší akci. Zmrzlina bleskurychle roztéká, chuť je brutálně zabitá cukrem, vpodstatě jediné co cítíte je cukr. A potom tu posypku, kterou dají navrch. Pohled do krabičky vypadá lákavě, ovšem uvnitř nejste schopni rozlišit dvě chuti od sebe. Smetanová chuť slabá, spíše taková mlíková. Jasný looser testu! Obnovené odtučněné mléko, voda cukr..

il – meglio – Kaufland

Cenou o něco níže než carte dor, chuť taktéž supersladká, všechno zabíjí. Roztéká se o trošku pomaleji, chutná více po smetaně. Rozlišit dvě chutě.. no jde to, ale kdo by to dělal, když to chutná jak pytlík cukru. Btw 30% smetana, odstředěné mléko, voda, cukr…

Manhattan – Nestlé

Přestože složením moc neexceluje, chuť je nejvíc smetanová (huh), zmrzlina dlouho drží tvar a neroztéká se, chuť obou složek rozpoznatelná, “přirozeně umělá”, přírodu nehledáme :-) Ovšem tady to zase zabíjí obchodník, občas jde tenhle kýbl koupit za 60Kč a v tu chvíli je to vítěz testu. Za běžnou cenu (115) nic moc poměr cena výkon. Za hranicema mají i ty nejvíc hnusný zmrzliny lepší složení, chuť i cenu. Tak proč to nejde u nás. A už vůbec nerozumím tomu, co je tak zábavnýho na americký zmrzlině. Kurva, dyť je to blbá zmrzlina. Voe, emerická! je lepčejšejší!

xx – Tesco

Nevím co to bylo, já tomu říkám vodovka z Teska. Prostě kýbl, plnej, narvanej po okraj zmrzlinou, ale hovno zmrzlinou, zmrlou vodou (mlékem). Celé to chutná jako drcená ledová kostka, chuť pevně umělá. Ani se to moc neroztéka. Na jazyku to je docela nepříjemný.