CKD “2” – den pátý

Středa

Ve středu byl frmol, nebyl čas reportovat. Takže telegrafně. Rozpočet jsem splnil na 2290kCal z 2300 povolených. Jak vidíte, děláme vlnku k minimu. Trochu to je hubený, ale se šesti jídly se to docela dá utáhnout. Pořád mám chuť na sladký, ale už to polevuje. Přes den jsem dojídal godhaj, nemá moc velkou trvanlivost, vynikajici nivu, lovečák a nějaký ty vajíčka. Bílkoviny na 124g, tuky 212g, cukr 7g. Poměr tuk/bílkoviny 63%. Nic extra, pořád víc než padesát a to se počítá.

Čtvrtek

Spánek bych si rád vychutnal, ale další den v ketóze začal. Dneska byla taková kosa, že jsem ráno ani nevětral. Nabalil jsem se a prchal snídat do práce. Čekala mě čabajka s camembertem a peking.zelí. Ke svačině jsem dal zase čabajku s jedním vejcem a zase peking. Jen pár gramů. K obědu jsem dojídal holanďák, majonézu, kousek sýra. Klasika. Odpolední svačina kousek čabajky, hermelín, vejce, majonézu. K večeři dám holaňdák, s hermelínem. A druhá večeře zřejmě bude lovečák s ještě nevím čím :) .. předběžně jsem to spočítal na B:120g/T:213g/C:10 – jojo peking a hořčice s tím trochu zamávala. Měl bych se udržet na 2251kCal z 2300 možných.
Dneska jsem cítil fatální vyčerpání. Víkend budu jen přežívat. Trochu uvažuju o jednom odpoledni s carbupem, ale myslím, že vydržím v kuse ještě týden. Pohoda. Pocity normální. Není co řešit. Jedeme dál.