den “24-26”

Plánováním z minulého týdne jsem dospěl k názoru, že vlna v ckd není na škodu a tak jsem konečně tuhle teorii aplikoval v tomto týdnu

středa

Tenhle den je fakt už v pohodě. Pracovní nasazení nedovolí velké přemýšlení kolem jídla. Snídaně vylepšilo vejce na tvrdo, studené a klobása. Dnešek je připraven na 1700 kcal. Svačiny minimalizované do 60g sýra. V záloze byla okurka, ale hlad nebyl, tak jsem se moc necpal cukrem navíc. K obědu jsem byl slušně bezradnej a tak jsem dojídal s velkým sebezapřením nakládaný hermelín. [MORE] Velebnosti, to se nedá jíst. Zajedl jsem to okurkou 120g. A k večeři jsem uklidnil žaludek bílkovinami. Kupodivu jsem stále z kuřete měl dost materiálu. Kuřecí steak s kořením, olivami, sýrem. Večeřel jsem kolem 18 hodiny a tak jsem v 8 večír do sebe šoupnul ještě jeden taveňák. Abych nebyl moc dlouho o hladu.

Hodnoty vyšly: 1640 kcal = 81B/143T/6C. Zatím jsem ještě plnej vody, váha sumarizovala ráno kolem 80,1. Tenhle hladovkovej den radši nebudu opakovat. Cítil jsem se docela prázdně.

čtvrtek

Dneska jsem udělal energetickou vlnu, aby tělo vědělo, že včera to byla chyba metrixu a nemusí přepínat na úspornej režim. Valíme na 1900kcal. Snídal jsem 2 bílky a 1 žloutek v mixu s cibulkou a tak dále. Přikusoval jsem čabajku. Svačina, opět hermelín doplněný čabajkou, chutná to kombinace. K obědu, pro změnu, čabajka, olivy, okurka a taky olej 30g. ke svačině druhá půlka hermelína a kousek lovečáku 30g. K večeři jsem si dal prase. Kuře už se nedalo jíst. Přikusoval jsem nivu.

Vcelku nudnej den, ale pořád jsem futroval tuky, takže pocitově jsem plnej. Hodně plnej. Hodnoty 1960 kcal = 79B/181T/3C a váha 78,8. Velice předvídavě jsem provedl nákup na víkend už dneska, a tak jsem večír patlal další verzi nízkotučného dortu. Tahle verze bude celobanánová. Určitě napíšu recept. Nic na tom totiž není.

pátek

Dnešní ráno, tak to byla haluz největší. Probudil jsem se a jak jsem byl ještě tupej, tak jsem se začal chystat do posilky na kruhovku a hledal jsem banán. No docela mi to trvalo, než mi docvaklo, že není sobota a musím ještě jeden den vydržet bez cukrů. To byla podpásovka.

Snídaně jako včera. Svačina byla chudá, docházel hermelín, ale musel jsem dojíst čabajku, tak jsem dal 40g čabajky a 20g hermelína. K obědu okurka, nic lepšího už nemám, s olivama a promazat olejem 30g. Druhá svačina jako ta první. K večeři bylo zase kuřecí maso. Musel jsem zařadit oslavu narozenin a tak se nedalo nic dělat. Naštěstí jsem nemusel přílohu. A protože jsem večeřel brzo zakončil jsem den 50g taveného sýra.

Celkem to hodilo 1790 kcal = 87B/160T/3,5C a váha. Tak tu nevím, protože jak jsem byl ráno zblbej, zapomněl jsem se zvážit a během dne to už nemá smysl. Není to porovnatelné. A pro fanoušky, dobrá zpráva, ketóza byla jako řemen po zbytek tohodle týdne.