Běhání – 2011 [update]

O víkendu se můžeme potkat na pražském PIMu. Letošní půlmaraton vypadá na pořádný pařák. Formu jsem ehm “naladil” a snad doběhnu do cíle nezraněn. Forman prostě stojí za hovno, jako nikdy předtím. Kilometry jakštakš zvládám, ovšem ta rychlost je úděsná. Když se dostanu pod dvě hodiny budu v cíli brečet jako mimino (protože vím, že to je mimo moje schopnosti). V cíli chci být za 2:10.

Prostě se mi nechtělo začínat s tréninkem a najednou už bylo hodně pozdě. K tomu jsem, samozřejmě neplánovaně!, přes vánoční svátky nakynul a tahat ty kila navíc je náročný. Ale co si stěžuju. Sám si nakládám, tak ať trpím.

14 dní od soboty se běží v Pardubicích. Tam se teda neukážu. Mají fakt dobrý gulášek v cíli, a ty koláče, mňam, ale prostě je to na mě moc blízko. Protože hned na začátku května si dám celej maraton, v Praze. Už třetí na tomto místě. Strašně mě mrzí, že jsem nestihnul/propásnul registrace na pařížský maraton a amsterodamský byl taky už uzavřený. Takže letos jenom jedeno :-(.

Ale to nevadí, o víkendech tahám mazlíka po kopcích. S novou sadou bowdenů jezdí jako splašenej a cejtím, že letos bude pořádná forma na kolo. Když počasí, práce, peněženka dovolí, zajedu si na dovolenou zabajkovat. Chtěl bych si zopakovat bajk po Rakousku. To byla naprosto bohémská dovolená. Sakra musím sepsat. TODO!

Tak to je asi tak všechno co jsem chtěl aktuálně říci. Hodně toho twítuju. Takovej mikroblog.

Update

Dneska (pátek) ráno jsem byl na otočku v Praze pro číslo a fajnový triko. Letos se trefili do mého zvráceného vkusu a zelené tričko je prostě bájo! A musím ještě dodat, že to bude bezvadně ladit s Nike tříčtvrťáky, které si hodlám natáhnout. Počasí vypadá excelentně, možná až moc sluníčka. Už to bude chtít opalovací krém. Já radši teplo.

Při vyzvedávání trička to bylo jentaktak. Fronta nepříjemně dlouhá, popadnul jsem tričko, smotal nový batůžek (letos se mi nějak nepozdává, minule byl větší :-) a utíkal jsem na vlak. A to doslova. Z nábřeží na hlavák jsem to dal maratonským tempem. Vlak už blikal a něž jsem dosednul už jel. Prostě na těsno.