Svátek sportu

Metr u konce stříhání. O víkendu konečně vyrazím na sportlife. Tentokrát nejedu na slepo a musím toho oběhnout (a nakoupit) docela hodně. A možná víc než na cyklo část se těším na tu fitnes. Nutně musím rozšířit šatník o další funkční trika. Mám kritický nedostatek lehkých věcí na běhání. Snad budou nějaké slevy. Začal jsem se zaměřovat na věci se stříbrem. Je to mnohem lepší pro údržbu. No a především, jedna z mála akcí na které nebudou chlastači, kuřáci, lemráčcci a podobný společenský kvality.[MORE]

Běh v mechově

Tak nějak jsem opomněl zablogovat letošní největší běžecký zážitek. Před 14 dny jsem si v mechově celou jednu hodinu běhal s Milošem Škorpilem. Naprosto super člověk, jeho běžecký styl byl naprosto dokonalý. Úplně mě to namotivovalo. Bylo to takové pokecání při běhání. Jen jsme si povídali, on nám předával některá moudra a cesta plynula. Nádhera. S podivem se na běh sešlo, tuším pět lidí, a statisticky vzato, ufo, běhající slečna. No prostě úkaz. Taky mi změřili došlap a ukázalo se, že to není tak špatný, mírná pronace, na každé noze jinak. Každopádně doporučili boty s kontrolou došlapu v patní části. Ten týden, jsem zvládnul naběhat skoro padesátku.

Návrat do Londýna

A aby těch dobrých zpráv nebylo málo, před Vánoci se chystám opět navštívit Londýn, tentokrát na víkend a chci si to užít, na krev. V plánu, kromě běhání, mám především nákup levných běžeckých trik a když se mi to bude finančně rentovat, tak i nákup nového páru bot. Něco na ten letní maraton musím mít. Průměrně se tam ceny tohodle sortimentu pohybují o 40% levněji plus ty jejich cenový akce. Ráj. Dokonce se na prodejně dají boty zaběhat na páse. No jo, těším se.