CKD “2” – dvoutýdenní rozvaha

Od úterý se konec týdne blížil jak povodeň. Stříhal jsem metr a cpal se lovečákem a vajíčky. Jsem v brutální ketóze, papírek to vidí rudě. Tak jsem si dopřával více chutných dobrot. Taková smetana ke šlehání (30% tuk, 3g cukr) je opravdu žrádlo. To se může pořád. Už jsem úplně musel vysadit tučněj hermelín a místo toho začal experimentovat s různýma jinýma druhy. V pepři, peprikový, dvouplísňový. Změna, bylo heslo pro tři posledni dny.

Carb-up

Prodloužený víkend jsem celý prožral.[MORE] Už ve středu jsem měl hotovej nízkotučnej cukrodort (2,5kg) a těšil jsem se jako malej kluk. V pátek, na ten slavnej státní svátek, jsem vstal kolem devátý, nacpal do sebe banán a spěchal kolmo do posilky. Byla to jízda smrti, měl jsem slušný bolesti nohou. V posilce jsem odjel nějakých 40 minut v kruhovým tréninku. Neskutečná bolest. Už jsem si vzpomněl, co je nejtěžší na týhle dietce. Ty posilky. No přežil jsem. Dal jsem rychle gainier a mazal domů. Než jsem dojel domů, stihnul jsem do sebe natlačit už nějaký ty sojový tyčky, banány, ananas, piškoty, tvaroh. Prostě jsem to rozjel ve velkým stylu. Po zbytek dne jsem do sebe na střídačku cpal dort a ostatní. Ostatní – tedy vše. Rohlíky, chleba, brambory, těstoviny, sušenky, ovoce. No prostě jsem se cpal až mi bylo špatně.

V sobotu jsem dojedl!! dort a pokračoval umírněně až do večera. Byl jsem z toho tak ospalej, že jsem jen seděl doma. Naštěstí cukr fungoval jako brutální mozkovej aktivátor a tak jsem po dlouhý době vybastlit kus kvalitního kódu v céplusplus. Vznikla z toho převratná dll knihovna, kterou budu potřebovat jako hlavní stavební prvek do projektu SmartRoomu. Na neděli jsem už neměl sladký jídlo a tak jsem jedl normálně. K obědu jsem musel mít palačinky, mlask a potom jsem odjel do večera na kolo. Chtěl jsem stihnout posilku, ale nebyla vůle. Tak jsem k večeru nasadil tučné jídlo a šel spát.

A to je konec carb-up části. Byla dlouhá a vydatná. Během toho šílení jsem přibral přes 3 kila. Uvidíme jak to spadne dolů. Mělo by. Musí :). Obvody měřených míst ovšem vykazují konstatní úbytek.