CKD “2” – uzávěrka

Ano, je konec. Zakončil jsem poslední CKD. S výsledky jsem si počkal celý týden abych mohl zhodnotit finální stav. Takže popořadě. Váha mi během diety klesla o maximálních 5kg a po srovnání vody a glykogenu se to srovnalo na slušných 2-3kg (těžko soudit). To máme půlkilo týdně. Naprostá spokojenost. Jen blbec by chtěl měnit váhu rychleji. A já ji měnit nechci. Zajímavější je měření obvodu. V pase jsem klesnul během diety o celou páskovou dírku, která se později stabilizovala na cca 3cm. Ostatní partie šly taky slušně dolů.[MORE]
V číslech jídelních. Na dietu padlo přes 50vajec, 5 lovečáků. 1kg klobás, litr majonézy, 4kg okurek a v neposlední řadě taky přes 2,5kg sýrů, 150ml olivového oleje, 4kg vepřového bůčku. Cenově si to spočítejte. Relativně nákladný to bylo, ovšem dieta se dá udělat jak chudná a drahá a taky levná a hnusná. Já šel středem.
Nesmím zapomenout na dopad diety na svaly. Prvních pár dnů jsem se cítil hrozně a výkonost o nějakých 20% šla dolů. Hlavně záda, katastrofa. Teď už se to srovnalo a čekám během měsíce nárust o nějaký to kilíčko v maximálce. Necháme se překvapit jak vlny budou ovlivňovat cvičení.