den “6” – sobota – carb-up

Za tmy

Je tu sobota. Toužebně očekávaný den. Vstal jsem tak brzo, že jsem viděl východ slunce. Moje paměť takovou věc nepamatuje mnoho let dozadu :). Já radši vstávám až když to slunce pěkně svítí. Dobrá tedy. Je třeba se vybavit na dnešní cukrovací den. V lednici mám banán pro předtréninkovou část.

V osm jsem skáknul do marketu abych mohl vyrobit recept, co jsem našel na internetu. Je potřeba konzerva salko mléka (zahuštěné slazené mléko 400g) a burizony (pufovaná rýže, neslazená 140g). Posilka se otvírá až v devět, takže stihnu recept spustit. Je to velmi jednoduché. Stačí dát pixlu mléka do vody a na mírném ohni vařit 2 hodiny. Plechovka musí být ponořená! Cukr v té pixle zkaramelizuje a potom se to otevře a smíchá s burizonama. Vznikne velice sladká a karamelově chutnající dobrota, která se podobá snikrsům. twixům a tak podobně.[MORE]

9:00

Před cestou do posilky banán a trocha rozinek (10 minut před). Slouží to k nastartování metabolismu cukrů. Tělo přepne. Posilka je dneska jednoduchá. Kruhový trénink. Cílem je všechny svaly rozproudit a maximálně vyčerpat. Následný příjem cukrů bude mnohem lépe vtékat do svalů a proběhne jakási superkompenzace.

od jedenacti do pulnoci

Tak jen heslovitě shrnu co jsem dělal a hlavně co jsem jedl a jak to dopadlo. Po skončení cvičení jsem ihned dal jeden sachariďák (koktejl plnej cukrů) a utíkal jsem do cukrárny. Po ceste se mi začala motat pěkně šiška. Z toho cukru najednou to je slušná šleha. Úplně jsem cítil jak to lítá v těle. Mno. V cukrárně jsem dal jednoho indiána a zahřešil jsem větrníkem (ten se nesmí, má v sobě tuk. Tuk je ošklivej, nesmí se! ). Potom následoval návrat domů. Salko bylo zkaramelizované a tak jsem to zamíchal s burizonama. Chutná to dokonale. Nebojte se, pixla neni pod tlakem, nebouchne. Pak už to šlo ráz na ráz. Dal jsem si pomeranč. A hnedka začal dělat domácí megašejk. Acidofilní mléko + gainier 50g + banán + jogurt + kakao = zamíchat, vychutnat. MAZEC.

Během dne jsem stihnul celkem sníst ještě nejaké ty jogurty, podink, jitrnici s chlebíkem a tunou hořčice, kečup s čímkoliv, plno mandarinek a také především 300g salka a 100g burizonu a taky 180g arašídů. Jen jsem si to zapisoval a večír pěkně sečetl. Neměl jsem totiž tušení co a jak v téhle části diety dělat. Teďka musím říct, že jsem udělal plno blbostí. Za dnešek jsem spořádal 5400 kcal !! = 22400 kJ a teď to nejhorší 196B/174T/750C. Je to tak. Neskutečné číslo tuků mě uzemnilo. To je špatně a špatně a špatně. Příští týden to musím uhlídat! Bílkovin bylo dostatek, cukrů skoro až moc. Podle propočtů, které jsem našel až později bych se svojí hmotností měl v carb-up fázi sníst v sobotu 3900 kcal = 150B/65T/690C. Samozřejmě, méně tuků, lépe.

Celý den jsem byl totálně ospalej, neschopnej práce, pohybu. Jen ležet a nebo jíst. Kolem poledne jsem taky zjistil, že ten cukr extrémně rozhýbal střeva a navštěvoval jsem záchod skoro pořád. Průběžně jsem taky zapisoval během dne váhu a koukal jak to letí nahoru. Základem je: “na každý gram cukru budou čtyři gramy vody“. Takže jsem nacucanej jak houba. Ráno jsem měl váhu 80,4 kg (9:00). Ve 14:40 už 81,6 kg. V 21:00 skok na 82,5.